Mark Weghorst
M a r k e n d e D i n g e n
Over Mark Weghorst

Mark Weghorst, 1971, vader van twee kinderen en echtgenoot.

Ik ben breed gespecialiseerd. Ik ben coach, onderwijsondersteuner, bestuurder, maatschappelijk werker, projectleider, kunstenaar, adviseur en consultant.

Mijn ervaring deed ik op in de zorg- en welzijnssector. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van individuen en groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ook met coördinatie, management en projecten.

Een andere ervaringsstroom is de onderwijssector. Ik ben al jaren actief aan de randen van het onderwijs, als ouder, als bestuurder, als projectleider.

Al mijn werk gebeurt altijd met of voor mensen: het geeft mij veel voldoening om met mensen te werken die graag verandering willen brengen in hun persoonlijke situatie. Ik ben op mijn best als de intentie tot veranderen bij anderen aanwezig is.

Manier van werken

Mijn stijl van werken wordt gekenmerkt door een directe, enthousiasmerende en doortastende manier van werken. Ik weet complexe problemen goed te
normaliseren en te simplificeren. Daardoor wordt het probleem begrijpelijker en makkelijker hanteerbaar.

Mijn werk is zeer methodisch. Er gebeurt nooit iets zomaar. Ik werk echter niet met een vaste methode. Vraag me waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe en ik kan het je uitleggen. Ook hierin ben ik dus veelzijdig. Ik word geïnspireerd door verschillende dingen. Om een indruk te krijgen heb ik een boekenlijst op de site gezet.Ava expo

Maatschappelijk werker

Naast Weghorst Coaching Advies Projecten ben ik werkzaam bij Revalidatiecentrum Het Roessingh als maatschappelijk werker. Ik werk met verschillende doelgroepen (chronische pijn en vermoeidheid, longproblemen). Daarnaast word ik ingezet in denktanksessies.

Mail: mark@markweghorst.com

Tel: 0 6 2 5 3 9 0 1 1 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Comments are closed.