Werk

(leestijd: 2 minuten)

Waarvoor kun voor bij mij terecht? Ik ben veelzijdig, kan veel met elkaar combineren en raak gemakkelijk enthousiast. Je kunt dus veel kanten met  me op. Om toch wat richting te geven hieronder een aantal ideeen over waar ik voor in te schakelen ben:

Klik hier voor achtergrond van mijzelf.Foto JanDirkvandenBurg

1. Denktankwerk: Wil je sparren? Dat kan! Het komt vaak voor dat je binnen de eigen organisatie niet de juiste gesprekspartner vindt om vrij van gedachten mee te wisselen. Ik ben een ervaren en integere gesprekspartner en ik help graag om plannen te toetsen, te verscherpen en aan te vullen. En heb je (als starter) een goed idee en ben je geïnteresseerd in een kritische, enthousiaste en integere gesprekspartner, laat het mij weten! Wanneer je voornemens bent een Denktank op te zetten en je bent op zoek naar kandidaten: zoek niet verder! De uitgangspunten waarmee ik werk vind je hier!

2. Keuze-ondersteuning/Coaching: Soms is het moeilijk kiezen. Ik kan je helpen in het op een rij zetten van de verschillende mogelijkheden, de voors, de tegens en de consequenties. Doordat ik goed kan relativeren weet ik zelfs de moeilijkste situaties terug te brengen tot overzichtelijke keuzes. Mijn zelfontwikkelde methode zorgt ervoor dat er een goede balans is tussen de inhoud in het gesprek en de emoties die daar soms mee gepaard gaan.

3. Mindset veranderen: Ik help graag mensen, groepen, teams, collega’s met het veranderen van hun mindset. Ik stel gemakkelijke vragen voor moeilijke, reflecterende antwoorden en help zo vanzelfsprekendheden opnieuw te toetsen. Niet omdat het altijd anders moet. Het is echter goed om dat regelmatig te toetsen, omdat er zomaar iets anders moois voorbij zou kunnen gaan dat je gemist hebt. Laat me je gedachten uitdagen!

4. Projectwerk: Ik werk graag projectmatig: kort tot middellang verbonden zijn aan een duidelijk omschreven klus waar gaandeweg de rit van alles mee moet gebeuren. Vanuit mijn ervaring met projecten heb ik projecten zelf aangevraagd (Ouders & Onderwijs Twente bijvoorbeeld) en ben ik gevraagd bij andere projecten (Netwerk OuderInititatieven bijvoorbeeld). Ik bedenk gemakkelijk nieuwe projecten en kan ze ook in plannen met begrotingen omzetten. Als je een projectidee hebt, maar je krijgt het niet op papier, of de presentatie wil niet lukken, kan ik je helpen.

5. Idee-ontwikkeling: Ik bedenk vanzelf nieuwe dingen. Als er een probleem op tafel ligt, mij ter ore komt gaat het rad werken. Ook als er geen probleem op tafel ligt of mij ter ore komt werkt dat rad. Mijn idee-ontwikkeling is misschien wel het meest wezenlijke van wat ik doe: ik zie altijd nieuwe mogelijkheden, nieuwe combinaties. Zie op deze site, onder IDEE, maar eens een voorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.